Wiss ja Hynynen luottavat joukkoihinsa


Ilves – IFK M
La 6.5. klo 17.00
Ratinan stadion

Liput
Ennakkoliput Seamchipistä (klikkaa linkkiä)
Aikuinen 15€
Opiskelija/eläkeläinen 12€
Lapsi 5€
Alle 7v. ilmaiseksi

Alennuslippuun oikeuttava todistus esitettävä portilla. Lippujen ostamiseen ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys info@seamchip.fi. Jos lippu/liput eivät ole saapuneet ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi tarkasta ensimmäisenä roskaposti.

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tästä linkistä suoraan päivän kertoimiin. (Tuet Ilvestä käyttämällä tätä linkkiä)

Mestarien puristuksessa

IFK Mariehamn oli viime kaudella vakuuttava tekemisessään ja ansaitsi Veikkausliigan voittonsa. Ilves on oppinut kantapään kautta lauantaisen vastustajansa vaarallisuuden. Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoi tunnelmia viimeisten peliä edeltävien harjoitusten jälkeen.

– Viime vuonna IFK:n menestys perustui kuuden puolustavan ja neljän hyökkäävän pelaajan hyvään koostumukseen loistavan maalivahdin etupuolella. Tehokas hyökkäyskaksikko ja koko sarjan paras topparipari olivat mestaruuden takuumiehiä. Pelasimme heitä vastaan hyvin ja jopa hallitsimme peliä, mutta joka kerta jäi ns. luu käteen, Wiss kertaa.

– Toivottavasti kierre ei jatku eikä IFK:sta muodostu meille peikkoa. Toki pelaajia on vaihtunut tälle kaudelle, mutta haaste on edelleen kova. He ovat vaikeasti voitettavissa, eikä siihen ole mikään joukkue vielä pystynyt. Omat mahdollisuudet on pakko vain hyödyntää. Samalla meillä pitää myös pysyä maltti olla tekemättä vääriä aloitteita.

– Kokoonpanoon tulee vielä viime hetkien viilausta. Tämä on vähän sellaista leikkaa ja liimaa -työskentelyä. Osalla on pientä vaivaa, mutta kokonaisuudessaan olemme harjoitelleet terävästi, joten luottoa löytyy, Wiss päättää.

Luottokapteeni Antti Hynynen on samoilla linjoilla.

– Joukkuetta ei ole tarvinnut psyykata. Meillä on Kuopiosta hyvä tulos alla ja treeneissä on asenne jätkillä kohdillaan. Meidän pitää keskittyä nyt siihen, että hyvä työ harjoituskentällä siirtyy myös pelikentälle.

Takatalvi on viimein ohi ja jalkapallokausi sen kuin kiihtyy. Sääennustus lupaa lauantaille lämmintä ja aurinkoista. Tervetuloa paikan päälle Ratinaan!


Tietoja ottelutapahtumasta

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Ratinan stadionilla, koska Tammelan nurmi ei ole vielä pelikunnossa.

Ratinan stadionin katsomoista avataan yleisön käyttöön ainoastaan pääkatsomo. Katsomoon ei myydä numeroituja paikkalippuja vaan paikat ovat vapaasti valittavissa. VIP-kausikorttilaisille on varattu katsomosta oma katsomonosa ja myös pääkatsomokausikortin haltijoille on varattu katsomosta oma alue.

Sisäänkäynti stadionille sekä lipunmyynti otteluun tapahtuu Laukonsillan puoleisesta päädystä. Stadionin portit aukaistaan tunti ennen ottelun alkua klo 16.00. Samaan aikaan aukeavat myös kaikki stadionin kioski-, grilli- ja anniskelupisteet.

Ilveksen kannattajat sijoitetaan Laukonsillan puoleiseen pääkatsomon päätyyn.

Ottelupäivänä Ratinan suvannon parkkipaikka on suljettu liikenteeltä. Lähimmät parkkihallit palvelevat autoilla saapuvia: Koskikeskuksen parkki, Hämeenpuiston parkki, Hämpin parkki. Suosittelemme saapumaan Ratinan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla ja Laukonsillan kautta.

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös