Yleinen info Veikkausliigan otteluun Ilves-KuPS

Ilveksen kauden ensimmäinen Veikkausliigan kotiottelu pelataan sunnuntaina Helsingissä. Tämä tuo Ilvekselle haasteita ottelutapahtuman järjestämisessä, mutta haasteisiin on tartuttu tarmokkaasti. Ilveksen kausikorttilaisille on hankittu yhteistyöyritysten mahdollistamana ilmainen bussikuljetus. Lisäksi lipunhinta on ennakkomyynnissä erittäin edullinen. Telia 5G-areena tarjoaa ottelulle hyvät puitteet yleisön, yhteistyökumppaneiden ja ennen kaikkea joukkueiden kannalta. 

Otteluun avataan katsojille vain pääkatsomo.

Lipunmyynti ja sisäänkäynti stadionille aukeaa klo 14.00. Otteluun myydään ns. aluelippuja eli numeroituja paikkoja ei ottelussa ole käytössä. Vip- ja pääkatsomokausikorttilaisi lle on varattu katsomosta oma alue.

Ennakkolipunmyynti Ilves-KuPS otteluun on avoinna sunnuntaina 15.4. klo 11.00 asti.  www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo

Liput portilta:
Aikuiset 15€
Alennusryhmät 10€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet)
Lapset 5€ 7-15v
Maksuvälineet: Kortti, käteinen, Smartum

Tervetuloa matsiin!

Info medialle

Median sisäänkäynti tapahtuu Telia 5G Areenan AITIOT-ovesta (Urheilukatu 5, katutaso). Varmistaudu turvatarkastukseen ja todistamaan henkilöllisyytesi. Otteluun sisään pääsee pressikortilla ja kuvaajakortilla. Ilves ei järjestä erikseen akkreditointia otteluun. Lisätiedustelut media officer: petteri.tyni at gmail.com

Medialle on varattu stadionilta erilliset työskentelytilat. Kirjoittaville toimittajille on oma mediakatsomo Telia 5G Areenan Yläkatsomon yhteydessä. Kuvaajille on varattu omat toimintatilat kenttätasolta.

Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin mediakatsomoon tai erikseen medialle merkatuille paikoille.

Ottelun jälkeen pelaajahaastattelut tehdään stadionin alakerran Mixed Zonella. Valmentajien pressitilaisuus järjestetetään Yläkatsomon mediatilassa ottelun jälkeen.

Kaikki videohaastattelut suoritetaan Veikkausliigan mediaseinää vasten ilman poikkeuksia.


Ilves-KuPS su 15.4. klo 15.00 Telia 5G Areenalla.

Kausikorttilaisille ilmainen bussikuljetus Helsinkiin

Kauden ensimmäinen kotiottelu siirtyy pelattavaksi Helsinkiin

Lue myös